به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر امیر پاشا طباییان با بیان این مطلب افزود: تعامل سازنده بین نظام های دانشگاهی و ارائه خدمات سلامت، تلفیق دو حوزه نظری و عملی برای تبادل تجارب و اندیشه های سازنده همه ذینفعان است.
وی اظهار داشت: ارزیابی و تضمین کیفیت، به عنوان مسیر طلایی برای ایفای نقش تاثیر گذار نظام های دانشگاهی برای حفظ هویت ملی و تحقق اهداف نظام سلامت ضروری است.
طباییان بهره برداری هوشمندانه از تمامی منابع ملی و بین المللی را برای ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام های دانشگاهی ضروری دانست و افزود: دانشگاه های علوم پزشکی، نظام های پویا و در حال تغییر هستند که از طریق عدالت محوری، بومی گزینی، مسئولیت پذیری و نوآوری، کار تیمی و هم افزایی؛ پاسخگوی نظام سلامت هستند.
مشاور معاونت آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: در علوم پزشکی، بحث آموزش در کنار بالین قرار دارد و پاسخگویی اجتماعی، یکی از ویژگی های مهم آن است.
وی با اشاره به تاریخچه ادغام آموزش پزشکی و ارائه خدمات سلامت در کشور، افزود: افزایش تعداد دانشکده ها و پذیرش تعداد دانشجویان پزشکی، تنوع رشته های پزشکی، ارتقاء جایگاه علمی و حرکت به سمت انجام پژوهش های کاربردی و ...؛ دستاوردهای حاصل از این ادغام است.
طباییان خاطر نشان کرد: نمونه بارز ادغام آموزش پزشکی و ارائه خدمات سلامت در دوران کووید ۱۹ شاهد بودیم که وزارت بهداشت با تمام قوا در سطوح مختلف، این بحران را مدیریت کرد.
نظر شما